Het is zeer wispelturig weer deze fotodag. Buien worden afgewisseld met mooie luchten en kleuren. Omdat het weer zo wisselend is, wil ik graag een plekje in de buurt gaan fotograferen. Na wat verschillende opties te bekijken via onze nieuwe zonsrichting pagina, besluit ik voor een plekje aan de Maas te gaan. Even lekker uitwaaien langs het water en schepen bekijken….fotograferen is voor ons ook genieten van de stad en omgeving.

Eenmaal aangekomen op de plek kom ik er al snel achter dat ik niet de enige ben die hier aan het genieten is van het uitzicht. 5 meeuwen zitten heerlijk aan de kade naar het water te kijken. Op de achtergrond zie je de Erasmusbrug, Willemsbrug en De Rotterdam tijdens een mooie winterse zonsondergang.  Ik snap wel waarom de meeuwen hier gaan zitten. Na wat shoots met de meeuwen erbij schiet er met volle vaart een watertaxi langs..in een reflex pak ik mijn camera..”klik”.. tot mijn grote verbazing is de meeuw volledig gefocust op de watertaxi. Genietend van het moment vergeet ik even wat de weersvoorspellingen gaan doen. Eenmaal achterom kijkend zie ik een gigantische zwarte lucht op mij afkomen. Rennend pak ik mijn spullen om snel naar huis te sprinten. Na niet helemaal droog aan te komen (zeiknat) ben ik erg blij met het resultaat van de foto. Een beetje regen hoort natuurlijk bij het fotograferen 😉

Wil jij deze foto aan je muur hebben? Klik hier 🙂

PS: Onze Prachtig Rotterdam Kalender is nu te bestellen! Kijk voor meer informatie op onze Rotterdam Kalender pagina.

 

Bewaren