Loading

Interieurfotografie

Wanneer je jouw woning gaat verkopen of verhuren zijn foto’s ontzettend belangrijk. De eerste zorgt ervoor dat kijkers op jouw woning klikken. Met ruim 3000 woningen in ons portfolio kunnen wij met recht zeggen enorm veel ervaring te hebben in de woningfotografie en alle zaken die daarbij komen kijken.

Wanneer wij jouw woning komen fotograferen, nemen wij ruim de tijd en drinken wij graag een bakje koffie met je aan tafel. Heb je het huis niet helemaal op tijd opgeruimd gekregen en moeten de puntjes nog de i gezet worden? Geen probleem, daar helpen wij graag mee. Na afloop nemen we samen de foto’s door zodat we zeker weten dat jij tevreden bent.

Avondfotografie

Rotterdam kleurt het mooist in de avond, daar zijn wij zeker van. Mede hierom zijn wij gespecialiseerd in het aspect avondfotografie in Rotterdam. Jouw stad op haar mooist laten zien kan veel waarde toevoegen aan de woning. Ligt jouw woning prachtig gelegen in de stad of heb je schitterend uitzicht? In dat geval is avondfotografie de perfecte toevoeging op interieurfotografie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het uitzicht niet het beste verkooppunt is, maar de sfeer die jouw woning ademt wél. Ook dan komen wij graag langs.

Laat potentiële kopers heerlijk wegdromen bij het zien van avondfoto’s.

BOG (bedrijfsonroerendgoed)

Jouw bedrijf een boost geven op marketinggebied of wil je zo snel mogelijk van jouw oude pand of kantoor af? Dan zijn we er voor je. Bij BOG-fotografie komen andere zaken kijken dan bij woningfotografie. Wij laten jouw onroerend goed een grote aantrekkingskracht hebben op potentiële nieuwe eigenaren.

Ik wil mijn pand helemaal niet verkopen, maar het ziet er zo mooi uit dat ik het gefotografeerd wil hebben.”

Geen probleem natuurlijk! Wij snappen dat je hartstikke trots bent op jouw bedrijf en mooie foto’s wilt hebben. In overleg kunnen we bekijken wat het mooist is. Gaan we overdag fotograferen of ‘s avonds, of wellicht beide?

Meer Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons vrijblijvend een aanvraagformulier en wij laten weten wat wij voor je kunnen betekenen.