Loading

Rotterdam kalender 2018 is er weer!

Krijg jij ook genoeg van Rotterdam? Met onze Rotterdam kalender geniet je het hele jaar van de mooiste stad van Nederland. Elk jaar heeft de kalender 13 nieuwe foto’s en een design dat overloopt in de foto. Deze brengen we uit onder de naam “Prachtig Rotterdam”.
Laat jezelf of vrienden ontdekken hoeveel mooier de stad is op het moment dat het zonnetje net onder is of bijna opkomt.

Prachtig Rotterdam nu te koop!

Onze Prachtig Rotterdam kalender is klaar! Net als voorgaande jaren zal ook de 2018-versie 13 nieuwe foto’s hebben om een heel jaar van te genieten. De kalender is vanaf nu te bestellen via onze website en verkrijgbaar in de meeste boekenwinkels in Rotterdam centrum. Bestel je liever via BOL.com, je vindt ‘m hier!

De prijs bedraagt €10,- (exclusief €4,35 verzendkosten)
Levertijd is zo’n 3-5 werkdagen.

Wij proberen uw kalender z.s.m. te verzenden. We zijn echter slechts twee man sterk en houden ons náást ons vaste werk bezig met Prachtig Rotterdam. Daarom kan het soms voorkomen dat we niet direct reageren. Heeft u spoed? Geef het dan direct aan bij de opmerkingen!

Op zoek naar een gepersonaliseerde kalender voor uw organisatie? Surf dan naar onze Maatwerk Rotterdam Fotografie pagina.

Bewaren